Michel Tijsterman | Arnhem

Van 1 december 2015 tot 7 maart 2016 exposeert Michel Tijsterman uit Arnhem in de Parkfoyer van Theater de Junushoff in Wageningen.

Klik hier voor een overzicht van het geëxposeerde werk en de prijzen daarvan.

Michel Tijsterman is een schilder die woont en werkt in Arnhem. Inmiddels heeft hij exposities gehad in veel van de grote plaatsen in Nederland. Ook heeft is zijn werk te zien geweest in een aantal grote steden in Europa. Zijn werk is daarom te vinden in huiskamers in ondermeer Parijs, Amsterdam en Warchau.

Inspiratie haalt hij uit veel alledaagse dingen. Van de bloemenvaas op tafel, keukengerei of de vogels in de tuin. Een belangrijk thema in zijn werk is muziek. De laatste tijd legt hij zich ook steeds meer toe op het schilderen van portretten Zijn stijl is modern en dynamisch. Vergelijkingen zijn er altijd, vooral Herman Brood wordt genoemd, maar ook Corneille, Kees van Dongen, Selwyn Senatori en Ad Verstijnen. Het werk wat hier te zien is, zijn de resultaten van veel uit proberen en van veel schilderen. Michel is altijd bezig met vorm en kleur. Dit resulteert in een beeldentaal waar veel mensen vrolijk van worden.

Heeft u interesse in het werk van Michel Tijsterman of wilt u meer informatie, neem dan contact op met KunstEditie.