De Verbeelding | Wageningen

Van 2 december 2013 tot 9 maart 2014 exposeren de kunstenaars met een verstandelijke beperking van De Verbeelding in Wageningen in het restaurant van de HEMA in Wageningen.

Klik hier voor een overzicht van het geëxposeerde werk en de prijzen daarvan.

Bij De Verbeelding in Wageningen, onderdeel van ‘s Heeren Loo, werken kunstenaars met een verstandelijke beperking die kunstwerken maken als acryl- en waterverfschilderijen, lino- en houtsneden of potlood- en krijttekeningen. Deze kunstwerken worden via een abonnement uitgeleend. Vrijwel alle kunstwerken uit de collectie zijn ook te koop. Naast deze kunstwerken verkoopt De Verbeelding cadeauartikelen zoals schalen en ambachtelijk gemaakte kaarsen.
De Verbeelding streeft naar vergroting van het zelfvertrouwen en de creatieve talenten van mensen met een verstandelijke beperking, door hun werk tentoon te stellen en te verkopen en de acceptatie en integratie van mensen met een verstandelijke beperking in de samenleving.

Nieuwsgierig geworden naar (meer) kunst van De Verbeelding of wilt u meer informatie neem dan contact op met KunstEditie.