Organisatie

KunstEditie is een initiatief van Ingeborg Leeftink en Thea Vos, beiden kunstenaars uit Wageningen. Samen wilden wij ons inzetten om kunst een vanzelfsprekend onderdeel te laten zijn van de gewone werkelijkheid. Inmiddels is Thea met andere dingen bezig en organiseer ik daarom exposities op plekken waar mensen makkelijk toegang krijgen tot de werken. Met als doel een podium te geven aan kunstenaars en alle anderen te laten genieten van kunst in de dagelijkse omgeving.

Op dit moment verzorgt KunstEditie exposities bij de HEMA in Wageningen en bij Theater de Junushoff. Wil je op één van beide locaties exposeren, stuur dan een berichtje! Wil je meehelpen bij het inrichten van de exposities of bij zaken er omheen, dan hoor ik dat ook graag.

Heb je interesse in één van de werken van de exposerende kunstenaars? Of in mijn werk? Of heb je een vraag? Stuur dan een mailtje, graag met vermelding van je telefoonnummer. Ik neem dan contact met op.

E:mail: info@kunsteditie.nl

Bellen kan ook, mijn telefoonnummer staat hieronder. Maar omdat ik niet altijd in staat ben de telefoon direct te beantwoorden heb ik voorkeur voor contact per e-mail.

Borg | Ingeborg Leeftink

MijKunstEditie | Ingeborg Leeftinkn interesse gaat van jongs af aan al uit naar biologie. Dat staat voor mij niet alleen voor dieren en planten, maar voor de letterlijke vertaling van het woord: De leer van het leven. Ik verbaas me er nog dagelijks over dat de natuur - die we toch zo goed en van zo dichtbij kennen - iedere keer weer laat zien nog steeds mysteriëen te herbergen. En waar veel onderzoekers haar hebben trachten te doorgronden, staan ook zij iedere keer weer voor raadselen. Mijn verbazing over die complexe materie, het onstaan ervan en hoe vernuftig het allemaal in elkaar zit vormt de basis van mijn inspiratie.

In mijn werk spelen dieren altijd een prominente rol. De onderwerpen van mijn werk hebben de laatste tijd veel te maken met leven en dood, ecologie, evolutie en menselijk ingrijpen in de natuur. En er duiken ineens heel veel vissen op.

Mijn werken signeer ik met de naam "Borg", zo word ik vanaf mijn jeugd al binnen mijn vriendenkring genoemd. Ik maak schilderijen in voornamelijk acryl, in krachtige kleuren. In mijn huidige werk ben ik op zoek naar het licht. Ik gebruik daarbij steeds vaker bladgoud om daarmee het licht ruimte te geven. Ik werk meestal op doek of op papier.

www.borgart.nl

Mobiel: 06 29020088